Oktober update

//Oktober update

Oktober update

Hösten är högsäsong för oss på Filmbruket. Oktober är fylld med flera spännande projekt. Vi kommer bl a att livestreama BIMobjects stora event, DocLounge’s exklusiva förhandsvisningen av Westwood: Punk, Icon, Activist samt göra trailern till Skånes Dansteaters nya föreställning ”Belonging”.

Under Skanska CDN’s teamdagar i Västerås kommer den film vi har jobbat så mycket med att visas, vilket är väldigt kul tycker vi. I somras åkte vi runt till alla marknadskontoren i Norden och intervjuade VD och medarbetare för att skapa en film som visar vilket fantastisk team dom är samt även att dom är placerade över hela Norden. Tack för härligt samarbete!

Nu är även detaljplaneringen i full gång inför Jujutsu-VM i november. Mer om det kommer i nästa update.

Ha en skön höst!

2018-10-03T14:08:06+02:003 oktober 2018|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för Oktober update