November Update

//November Update

November Update

Nu är november här med höstrusk och mörker. Vi vill därför sprida värme med en liten vitamininjektion av nyheter från oss på Filmbruket.

I oktober hade vi många leveranser. Allt från en segmentfilm för Moderna museet, en processfilm för Skånes Dansteater till en intervjufilm för Skanska. Vi har också haft äran att få producera filmer till Elobina AB, som har beställt rörligt material för deras sociala medier. För att använda att nå ut till nya och befintliga kunder inför julen. Just nu ligger filmerna på klippbordet, och dom kommer bli så bra!

I novembermånad har vi mycket fokus på ett stort event. Vi har fått äran att livestreama VM i Jujutsu, som sker i Baltiska hallen 23 – 25 november. Det är ett stort och komplext uppdrag, som ska nå ut till en stor internationell publik. Vi på Filmbruket älskar att få möjligheten att utmana oss själva, och vi ser fram emot att få vara en del av denna stora händelse. Ni kanske har sett vår Kunden har ordet-film på LinkedIn, där Svenska Jujutsu Federationens Michael Kuntz och Emil Gustafsson berättar hur den reklamfilm vi gjorde åt dom tidigare, i syfte att landa hem 2018 års VM till Malmö, fick en stor del av äran för att det blev verklighet. Och nu står vi här, dryga två veckor kvar, och sätter dom sista detaljerna inför eventet. Ni kan vara med och titta på www.jujutsu2018.se, om ni inte har möjlighet att besöka Baltiska hallen det vill säga.

Håll utkik efter vårt julerbjudande som kommer ut nu i dagarna. Missa aldrig chansen att kommunicera med film!

Med önskan om en mysig november,
Filmbruket – Kreativ kommunikation

2018-12-12T11:37:17+02:009 november 2018|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för November Update