Nyhetsbrev februari

//Nyhetsbrev februari

Nyhetsbrev februari

Nu har vi börjat komma i ordning i våra nya lokaler i Alnarp. Det är härligt att ha Alnarpsparken precis runt hörnet. Och innovations- och företagskulturen här är bubblar och inspirerar. Vi trivs jättebra, och vi önskar er alla välkommen förbi oss, om det så bara är för att säga hej.

Direktsändningar av olika slag blir allt vanligare. Man associerar ofta direktsändningar med omständliga tekniska lösningar och höga kostnader. Men så är inte alls tillfället längre.

Allt fler bolag använder sig av direktsändningar för sina events, seminarier och konferenser. Det är ett smart sätt att nå ut till fler än bara de som befinner sig i rummet, de som hade möjlighet att närvara. Många av de inbjudna kan ha svårt att, rent geografiskt, närvara. och det är också mer ekonomiskt hållbart och miljövänligt att inte behöva transportera et antal deltagare från andra länder, eller från andra kanter av Sverige, för att behöva ta del av alt det spännande ni har att erbjuda.

I dag är också lösningarna för att kunna ha en två-vägs kommunikation med andra platser betydligt bättre och tekniskt säkrare a
än de varit tidigare. Man kan ha sms-tjänster, och regelrätta samtal med de som sitter som mottagre på andra platser. Detta är lösningar som ändå skapar dynamik i seminariet, även om inte alla är på samma fysiska plats.

Det roliga med direktsändningar, är att vi också kan, parallellt, skapa små, fina filmer som ni kan posta på era plattformer, för löpande nyheter kring ert event. Otroligt effektivt!

Är ni nyfikna på att direktsända ert nästa event? Hör av er till oss, så kan vi hitta lösningen som passar ert behov.

Vår vintersäsong har inneburit planering av stora förändringar i vår organisation. Nu slipar vi de sista kugghjulen för att få ett fin-oljad maskineri kring våra uppdrag. Allt för att våra kunder ska få precis det de behöver, till precis rätt tid.

Det är viktigt för oss att alla ska få bra service, bra kvalitet i leveransen och ett bra flöde i sina filmer, så att de i sin tur kan visa upp sin verksamhet och vad de har att erbjuda på alla sina plattformer.

Förutom vår omorganisation, har vi också flyttat. Det tar alltid lite tid att komma i ordning, men nu börjar det ta sig.

Utöver våren nu har vi många spännande uppdrag på gång. Det blir fler filmer åt Skånes Dansteater och Moderna Museet. Två kunder som varit med oss länge, och som alltid är lika givande att arbeta med.  Vi har också många nya uppdrag på gång, men mer om det berättar vi i nästa nyhetsbrev.

2019-02-21T12:07:33+02:0015 februari 2019|Nyheter|Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev februari