Om oss2019-01-17T12:37:55+02:00

Om oss

Filmbruket grundades 2010 av Peter Timar Lönneborg. Den gång het bolaget StrobeMedia, och var enbart inriktad på att skapa digitala produkter och kommunikationsmaterial till kulturlivet. StrobeMedia har genom åren blivit något av en specialist på just digital kommunikation åt kulturlivet, ett segment som sätter höga krav på den konstnärliga integriteten.

Allt eftersom StrobeMedia växte, började fler och fler företag inom näringslivet att efterfråga den sortens kommunikationsverktyg som vi skapade mot kulturlivet, och i den processen utvecklades Filmbruket som ett svar på efterfrågan. StrobeMedia är fortfarande kvar som en specialiserad aktör mot kulturlivet, och de två inriktningarna drivs parallellt.

I dag är Filmbruket ett bolag i framkant vad gäller kommunikation med rörlig bild. Filmen i dag är mer ett verktyg för att berätta och synas, snarare än för underhållning. Och tittarnas krav på kvalitet och innehåll i det de ser,är högre än det någonsin har varit i och med sociala medier. Det är därför viktigt att vi som kommunikationsbolag också kan erbjuda de allra bästa verktygen för våra kunder, så att de får största möjliga effekt både på sina interna och externa plattformer.

Exempel på filmer