0709-129936 (Peter)

Animerad Film

Animation - Kameleonten i filmproduktionen


Animation är perfekt för att beskriva tjänster och processer. Allt det där som kan vara lite svårbegripligt att bara beskriva med ord, kan enkelt och pedagogiskt förklaras med animationsfilm. Men animeringar kan också användas och integreras i er film på de mest kreativa, roliga och finurliga vis. Det bästa med animation är att uttrycket kan designas precis efter er estetiska profil. Därför tycker vi om att beskriva animering som en kameleont i filmens värld. Den kan användas och anpassas till att ge det där lilla extra i de allra flesta situationer, men är perfekt för er som behöver beskriva era tjänster, visa fram och förklara en process, eller för lägga en extra touch på er informationsfilm. Ni kan se exempel på animeringar här.

Hur kan en animation se ut?


Vårt team kan skapa allt från hyperrealistisk 3D, till skiss- och doodle-animering.

Någon variant av 2D-animering är den absolut vanligaste formen. Men allt vanligare är också att kombinera film med animation, så kallad mixed reality. En spännande hybrid i vår bransch, som kan ge det där lilla extra när ni vill kommunicera. En animerad film kan alltså se ut precis som ni behöver att den ska se ut för att passa perfekt in i er profil.

När ni behöver en animerad film, börjar vi alltid med att ta fram det grafiska uttrycket som passar just er, och det som ska beskrivas. Det är viktigt för oss att stilen och känslan i animationen tilltalar er, och att ni känner att representerar er väl. Därefter skapar vi berättelsen i form av ett pratmanus och storyboard, innan animeringsarbetet börjar på riktigt.

Nyfiken på animation ni också? kontakta oss så kan vi berätta mer!

As Event Manager at Telavox, I've been challenged to explore new ways of organizing events that are still as relevant and as engaging remotely; that meant perfecting live events and pushing the boundaries within what's possible digitally to still deliver a great event experience to our customers and partners.

Telavox filmbruket

Working with Filmbruket has made that process a lot easier and with a much more professional and higher quality: they're easy to work and communicate with, experts in their field and up to date with the latest in live/digital events gear, platforms, etc. I'm happy to work with them and to recommend their services!

Maisa Dabus, Event Manager at Telavox