0709-129936 (Peter)

Drönare

Drönarfilmer - skapar perspektiv till informationsfilmen


Vill ni berika era filmer med en snygg svepning från högre höjder. Drönarfilmer eller drönarbilder är perfekt för att ge ett intryck av hur ett område ser ut. Lägger ni till animation kan ni med enkla medel berätta vad som projekteras inom ett område, eller ge ett historiskt eller framtida perspektiv.

Även om drönare är ett lättillgängligt verktyg i dag, är det ändå regler och tillstånd som måste respekteras och administreras för att kunna använda bilderna i kommersiellt syfte. Vi på Filmbruket har arbetat med drönarfilmer i många år, och har utvecklat en stark kompetens inom området. Vi garanterar att allt material produceras enligt gällande regler, och att alla tillstånd säkerställs, så att materialet ni behöver kan användas precis som ni vill. Kontakta oss om ni vill veta mer om filmning med hjälp av drönare.

Kunden har ordet

”Varför vi använder Filmbruket är för att det är ett självgående team som anpassar sig till olika situationer. Dom kommer in ofta i en ganska känslig miljö. Filmbruket är duktiga på att vara lyhörda och låta processen ha sin gång, men ändå vara närvarande och dokumentera den.”

-Maria Schreiber, Skånes Dansteater