0709-129936 (Peter)

Marknadsföringsfilm

Reklamfilm - träffsäker film


En reklamfilm ska väcka intresse och beröra på några få sekunder. Den ska hålla tittaren kvar tills hela budskapet är framfört. Antingen reklamfilmen är kort eller lång, är skapad för TV eller för annonsering på digitala plattformer, är det otroligt viktigt att få fram kärnan i ert budskap inom en begränsad tid. Vi på Filmbruket är experter på att skapa och optimera din film så att ert budskap når ut och berör rätt målgrupp.

Filmen är bara en del av hela marknadsföringen


Vi vet att en kampanj har bäst effekt när flera olika medier används, och planeras som en enhetlig strategi. Igenkänningsfaktorn blir hög, och er produkt kommer finnas högt upp i allas medvetande mycket längre. Därför samarbetar vi  med musikproducenter, radioannonsörer och tryckeri, för att kunna erbjuda ett helhetsgrepp om er stora kampanj. Vi tar hand om allt från första idé till slutproduktion. Vi hjälper er även med optimering och annonsering för sociala medier där behovet finns. Ni har därför en enda ingång till hela processen oss på Filmbruket.

Vill ni nå ut med det ni har att erbjuda? Hör av er, så ser vi till att det händer!

Kunden har ordet

"Alla kan börja träna höjdhopp, men alla kan inte hoppa högt. Samma sak gäller film, alla kan köpa en bra kamera, men inte alla kan göra bra film."
- Linus Thörnblad , Höjdhoppare

Kunden har ordet

"Ni på Filmbruket är väldigt trevliga och professionella. Ni visar att ni har förståelse för hur film fungerar. Både mot olika målgrupper och kring de olika behov som era kunder efterfrågar"
- Veronica Sjöström , Skanska