0709-129936 (Peter)

Direktsändningar/Eventfilm

Teaterhögskolan (direkt)

Teaterhögskolan i Malmö sina sistaårselever arrangerar varje år en examensföreställning i deras lokaler i centrala Malmö. För ett gäng hungriga, nyutexaminerade skådespelare, blir den här föreställningen ett viktigt avstamp för framtida uppdrag, men hur kan de nå potentiella uppdragsgivare med sina prestationer? Genom att direktsända hela föreställningen såklart! Inför sändningen skickar de ut inbjudan till alla som de vill uppmärksamma inom branschen, men även till nära och kära som inte har möjlighet att komma och titta själva. Sändningen är mycket uppskattad av skolan, och ett återkommande uppdrag för oss.

BIM Object

Utdrag Från Sändning

BimObject arrangerar varje år ett Live-event som riktar sig till kunder och leverantörer som använder deras plattform. Eftersom det är et bolag med ett kontaktnät över hela världen, väljer de att direktsända sitt event, så att alla som vill kan få ta del av det som händer och alla inspirerande talare. De väljer också att göra en summeringsfilm av eventet, med syfte att skapa en känsla av att ”det här vill vi inte missa” så att fler anmäler sig till nästkommande event.

Gaming the real city (Skanska-event)

I samband med att Skanska skulle bygga ut ett helt område i Malmö, arrangerade de ett event där unga Minecraft spelare fick komma och bygga upp stadsdelen inne i Minecraft. Eventet var ett unikt tillfälle att få inspiration och idéer från en grupp i samhället som vanligtvis inte får komma till i frågor kring stadsplanering. Skanska anlitade oss för att skapa en film som summerade upp eventet, med kommentarer både från deltagarna och från arrangörerna, men även besökarna.

Doclounge gudrun Förstudio (direkt)

Doclounge gudrun eftersnack (direkt)

Under några år arrangerade DocLounge ett Live-event några tillfällen per termin. Doclounge arrangerar vanligtvis filmvisningar, men vid Live-tillfällena sändes filmerna och kring-arrangemanget till andra biosalonger runt om i landet. Här ser ni hur Förstudion och eftersnacket såg ut i samband med att de visade en film om Gudrun Schyman.