0709-129936 (Peter)

Event

Visa upp ert event med film


Se till att alla kan få uppleva ert stora event, seminarie eller sammankomst, antingen genom direktsändning eller genom en eventfilm. Eller varför inte en kombination? Möjligheterna är oändliga när ni vill nå ut till så många som möjligt. Det viktigaste är att ni får ut så mycket som möjligt när ni har lagt ned så mycket tid och energi på att skapa ett så otroligt bra event som ni har gjort.

Eventfilmen - skapar hype kring ditt event


En eventfilm är det perfekta verktyget för att skapa uppmärksamhet kring ert event. Se till att så många som möjligt får veta om eventet med en effektfull teaser tillsammans med inbjudan. Det gör att ni sticker ut bland alla andra, och kan ge mottagaren en känsla av vad eventet kommer erbjuda.

Att sedan skapa bra eftermaterial är det absolut bästa sättet att låte ert event leva länge. Vi kan låta varje programinslag visas upp i efterhand, så att ännu fler kan ta del av det innehållsrika programmet. Det är också otroligt tacksamt att skapa kortare filmer på olika teman som kan vara en del av er profilering som företag, för att skapa content till era plattformar eller för att användas på andra sätt. Se exempel på eventfilmer här.

Hör av er om ert event, så skräddarsyr vi den perfekta lösningen till er.