0709-129936 (Peter)

Om oss

Genom en stark passion för film, kundupplevelse och marknadsföring, uppstod Filmbruket. Med drivkraften att hjälpa företag med ambitioner att nå ut och synas i en digital värld fylld av affärsmöjligheter, utvecklas Filmbruket vidare. Vi har bred erfarenhet inom bildberättande, kreativitet och kommunikation. Vi driver utvecklingen framåt inom digital marknadsföring med hjärtat i rörlig media. Involvera oss i er digitala resa, tillsammans kan vi driva utvecklingen framåt.

Filmbruket har vuxit sig starka genom att hela tiden vara lyhörda för marknadens behov. Vårt team drivs av att ständigt hitta nya och bättre lösningar. Vi vill hela tiden utvecklas och förstå nya trender.

Med den rush som digital marknadsföring har genererad, gäller det att inte bara vara närvarande i bruset. Det gäller också att sticka ut, att ta plats. Vi ger er rätt verktyg för att kunna visa fram er verksamhet eller det ni har att erbjuda. Vi lovar att ni kommer sticka ut i mängden.

Vår resa


Filmbruket grundades 2011, och lokaliseras i sydvästra Skåne. Huvudfokus i början var att skapa digitalt marknadsföringsmaterial åt scenkonstproducenter i regionen. Kulturvärlden utmanade oss genom att kräva full respekt för kvaliteten och det konstnärliga uttrycket på scenen, och samtidigt förvänta sig smarta ekonomiska lösningar. Det var en mantel vi utvecklade och axlade väl.

Med tiden förstod vi att vår höga kvalitet, lyhördhet och ekonomiskt hållbara metoder var efterlängtade även inom affärsvärlden. Vi  har därefter hjälpt en rad olika bolag att paketera och kommunicera sina berättelser. Filmbruket har tillsammans med våra kunder och affärspartners utvecklat och utmanat förväntningarna för vad ett filmproduktionsbolag kan erbjuda i 10 år.

Vårt Team


Vi har bred kompetens inom filmproduktion hos oss, men vi är inte multiverktyg. Det blir inte bra om några ska kunna allt. Därför har vi partners vi använder oss av när det krävs expertis inom särskilda områden. Fokus för oss är att ni ska få hjälp med allt inom rörlig media, allt under samma paraply. Tryggt och enkelt.